invisiblehand - Coaching & Consulting

Szolgáltatások

Vezetői coaching

Egy vezető imázsa változatos tényezőkből tevődik össze a gondosan megtervezett és célhoz igazított stratégiától a professzionális végrehajtásig. A hitelesség megteremtéséhez nem elég csupán felkészültnek lenni, de meg kell ragadni a kínálkozó lehetőségeket is. Cégünk vállalja, hogy „személyes” néven olyan sokszínű szolgáltatást nyújt, amely elengedhetetlen egy jelölt vagy döntéshozó életében: a stratégia megtervezésétől a szövegíráson át egészen a szakmai felkészítésig és médiaszereplések megszervezéséig.

Pályázati- és projektkommunikáció

A pályázati kommunikációt nemcsak a megvalósuló projektek elengedhetetlen elemeként szemléljük, hanem olyan szegmensként, amely nagyban hozzájárul egy vállalkozás sikeréhez. Pályázati kommunikációs szolgáltatásunk ennek minden lépését magában foglalja az igények felmérésétől a vizuális- és arculattervezésen át a komplex marketing és PR-tevékenységig. Bármely projekt akkor működhet sikeresen, ha a célcsoport tisztában van a lehetőségekkel, amelyeket a projekt számára biztosít.

Kampánytervezés

A sikeres kampány ereje a gondos igény- és konkurencia-felmérésen, illetve az innovatív kommunikációs eszközök használatán múlik. Mindez ugyanúgy igaz az üzleti életben, mint politikai kampányok esetén – csupán a módszerek különböznek. Cégünk munkatársai évtizedes tapasztalattal bírnak üzleti és társadalmi célú kampányok tervezésében és kivitelezésében. Ezen tapasztalatok birtokában vállaljuk célcsoportnak és témának megfelelő kampányterv összeállítását és megvalósítását az első lépésektől egészen a sikeres végeredményig.

Kríziskommunikáció és válságmenedzsment

Még a legfelkészültebb politikai és piaci szereplő is kerülhet olyan helyzetbe, amelynek kezelése meghaladja energiáit. Mi azonban azt gondoljuk, hogy minden válság egyben esély is arra, hogy ügyfelünk újrapozícionálja magát, és megerősödve jöjjön ki bármely krízisből. Cégünk vállalja, hogy a megrendelővel folyamatosan szorosan együttműködve segít kidolgozni a kríziskommunikációt – hogy a válságból valóban lehetőség legyen.

Konkurenciafigyelés

Nincsen sikeres kampány anélkül, hogy ismernénk az ellenfeleink vagy konkurenciánk erősségeit és gyengeségeit, figyelnének a lépéseit, hogy elsőként és adekvát módon tudjunk azokra reagálni. A sikeres üzleti és társadalmi tevékenység alapja, hogy tudjuk, milyen térben mozoghatunk, ehhez pedig elengedhetetlen a konkurenciával kapcsolatos naprakész tudás. Cégünk vállalja, hogy felméri, elemzi és folyamatosan figyeli megrendelői számára a konkurens vállalkozásokat vagy társadalmi szereplőket.